Ny dator - nytt inlägg

Ja, nu har jag äntligen köpt mig en  dator (bärbar). Så då hör det ju bara till att man måste skriva ett litet inlägg, eller hur?  Så igår så trallade jag in på onoff i Lidköping med min far, och hade bestämt mig för att köpa en dator som man kunde spela på, vara ute på internet hyfsat snabbt och webcam är ju rätt viktigt också ;)
Så hade pappsen hittat en dator på internet som han tyckte stämde in på mina villkår, och då bestämde jag mig för att vi skulle åka och titta på den då, och den var tillochmed snyggare i verkligheten, baksidan är riktigt snygg faktiskt, och den kommer bli ännu snyggare när jag sätter min egen prägel på den med ett skin. Coolt va ? :D hihi.
Iallafall så va alla sådana datorer slut på onoff då, men då kom den otroligt briljante säljaren på att det fanns ett visningsexemplar kvar, så dom drog av typ 500 på priset och vips, så va den min! MOHAHA, alla som ska köpa denna datorn på onoff i Lidköping - jag tog den sista !! Vet dock inte vad den heter ... det är en compaq iallfall :P .

Så här kommer nu en otroligt snygg bild på mig och min lillasyster taget med min webcam :



Ha det bra, puss och GODNATT  ♥

R.I.P

Idag är jag ledsen :( Vet ni varför ? För att min underbaraste, gosigaste, snällaste lilla mysehund, vars käraste ägodel är en gammal halvrutten stock, har dött :(

Hogge
 
Och jag har insett att jag är väldigt känslokall ibland. Den enda känslan jag kan "visa" är typ när jag är glad. Men när jag är arg eller ledsen kan jag aldrig få ur mig det, utan det sitter liksom fast där inne på nåt sätt... Typ igår när pappa sa att Hogge hade dött, så svarade jag ungefär : "Jaha ... ". Men jag var ju liksom jättelessen, han var ju världens mysigaste hund. Varför kan jag inte bara liksom inse att jag får gråta om jag vill eller så ..? Skumt att det kan bli så.
Men ibland när jag är arg, får jag nog ut alltihopa på samma gång, och då blir jag typ asledsen, haha.



Jaja, depressionsframkallande inlägg xD , så ... Hejdå .. xD haha
Nemen  , det var ett tag sen jag skrev nu, jag antar att alla har slutat läsa , men skit samma, det är ju bara en blogg.. För mig iallafall, det kanske inte BlondinBella tycker .. haha
HEJDÅ, nu orkar jag inte skriva mera .. Hoppas det kommer Heroes ikväll.. :D

TJOPP

Tjopp, nu sitter jag här igen, är precis klar med läxorna (okej, okej, jag har matte var ... ).
På torsdag ska alla tjejorna i klassen hitta på något, jag tror att det kommer bli jätte kul :D  Jag längtar, det är ju liksom nästan första gången vi har gjort något tillsammans. Det finns liksom så många olika personligheter i klassen, hehe, okej, det kanske lät lite mobbat, men det är liksom många som är olika, så jag tror det kommer bli jättekul. Vi ska nog laga lite mat och typ så, tror jag :) haha, nu får jag verkligen visa alla mina matlagningskunskaper då xD  ! ^^ .
Det känns så konstigt att säga tjejerna i klassen , får då tänker jag ju på gamla klassens tjejer liksom..  Till slut kommer jag väl vänja mig vid det också, men jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt.. !? Jag vill inte byta ut någon liksom, men när jag säger så, så känns det ju som det ! haha.

Ha det bra , Puss, hej ♥

Guiness Rekordbok för världens längsta dag

Heh hej hallå bloggen !
asså, den här dagen har varit sååå tråkig, det började faktiskt igår, när jag gick och la mig, (typ halv tolv) efter att ha sett på film , närmare bestämt Fäst vid dig. Åååh, den va ju värsta gullig :D haha, alla andra tycker säkert den är typ svintöntig, men jag älskade den (jag är ju iofs töntig ... ), haha, med Matt Damon och allt :D.
I alla fall, så kunde jag inte somna på typ 2 timmar, så när jag vaknade imorse en halvtimma försent, var skiittrött ! Dessutom hade jag typ en miljard drömmar på samma gång kändes det som, så jag ville inte sluta sova liksom .. förutom en dröm där jag drömde att jag var döende :| Den var ju dock inte så rolig ...
Oj då, nu har jag berättat massa som inte ens har med min dag att göra.. xD Det är sån jag är när jag skriver. Jag skriver liksom det jag kommer å tänka på när jag skriver detta . haha. .
Några anledningar för att detta har varit en sån lång dag är att  vi började 8:20, jag var i skolan 7:47... Sedan började vi med Samhällskunskap med Inger - världes jobbigaste röst har hon !! I en och en halv timma. Sedan skulle vi ha gympa, men då hade våran gympalärare tydligen glömt säga att han skulle vara borta idag (??), så efter 20 minuter gick vi från lektionen och hade då håltimma i ca 2-3 timmar ... Under denhär tiden åt vi då, för vi började bli lite hungriga, så efter matten skulle vi äta igen, ochdå var man ju inte hungrig, plus att det kändes som om klockan var typ fyra, då, när klackan var halv 1 !!! Vid andra lunchen hade vi rast i en och en halv timma till . Det var INTE KUL !!!  Och till sist hade vi Teknik - människa samhälle, med typ snurrigaste läraren i historien .. ( När vi hade honom första gången, berättade han att han fick sparkenfrån sitt andra jobb inom byggbrachen, och blev då lärare.... !? OKEEJ...

Jaa... ni behöver inte läsa allt detta xD hahaha , inte ens jag orkar läsa det...
SÅ HEJDÅ; ses snart ? :)

P.S Bara så alla vet har jag lagt märke till en sak.. I filmen The Bourne Identity ler Matt Damon bara 2 gånger .. :( Hur kan man gå runt i typ flera månader utan att le :( Jag ler ju typ 500 ggr om dagen :D hahaha. D.S

Ja tack till uppdatering va det, va ?

Japp, tydligen tycker vi om när det uppdateras här på bloggen ... Jaja, eftersom det är ni som bestämmer så är det väl bara upp till mig att skriva ett litet inlägg då. Frågan är bara om vad ?
Jag kan börja med att säga att jag har en ny favoritlåt. Kommer dock inte ihåg vilken jag hade förut, om jag nu hade någon förut ... Denna gången är det iallfall Leave out all the rest, med Linkin Park som gäller. ;D jag tycker den är bra för den är liksom precis min stil, (hmm.. .vad är min stil egentligen .. ? ), plus att den faktiskt har en poäng, och det gillar jag, annars handlar låtar liksom inte om nånting tycker jag. Oftast bara om hur mycket någon älskar någon annan osv. man tröttnar efter ett tag. xD haha.
 
Har dock inte sett videon själv, så jag vet inte
om det är nåt fel på den eller nåt xD


Detta får bli uppdateringen för idag, för nu ska jag se på film, hej då :) ♥

UPDATE

Hejsan allihopa.
Idag har jag varit jättetrött, så denna dagen har varit seeg.. Men för första gången slipper jag jobba ikapp matten hemma, jag hann precis jobba klart med det vi skulle på lektionen, så det var ju bra! :)
Så har jag klippt mig också , jag har inte ens hunnit se hur det ser ut än, för jag har inte ens kollat mig i spegeln sedan jag kom hem, haha. Men det ser väl förjävligt ut ändå, för precis när jag gick av bussen hem började det ÖSregna, så då blev  det ju helt blött och förstört, så nu ska jag duscha.. :P Det blev ingen lugg, men det blev en liten, liten snelugg, för jag ville inte riktigt ha lugg, för jag har en äckligt störade virvel mitt i pannan ... :/ hm jaja, det blev som det blev.

I helgen har varit med Freddan, Klara, Tove, Tessan och Jojjan, och det var som vanligt mysigt och jättetrevligt! Jag vet inte hur jag ska klara mej utan er, hihi :) Inte helt utan såklart, men vi kommer ju inte träffa varandra lika mycket ! Det måste ni ju faktiskt erkänna, även om vi alla vill det ;)  . hihi ,
(Jag vet att det är fult att skriva hihi, men jag gjorde det ändå .... xD hah )


Jag måste verkligen börja uppdatera lite bättre, och lägga ut bilder och sånt, men jag orkar liksom inte, och så, men jag lovar att det kommer bli bättre snart, när jag får en egen fungerande dator ^^ Puss hej så länge


 


Kortis-inlägg ^^

Hejsan Svejsan på dejsan. Idag ska det bli filmkväll, eller iallafall sova-över-kväll hos freddan, och det ska bli jättekul! det var så länge sen jag var med er :) Börjar ju sakna er som man liksom känner, jag känner ju inte dom nya kompisarna på samma sätt liksom.



Det var allt för denna gången, det får väl blir lite bättre med text nästa gång... :P
Ni får i allafall en trevlig minnesbild :) Ha det bra ! hejdåå ♥

Älskling jag är hemma nu ^^

Denna rubriken är tillägnad Tove, Jojjan, Tessan och alla andra som gillar Snook, eftersom jag har bestämt mig för att göra bloggen lite mera gästvänlig, där jag inte bara skriver om mig själv och hur många det är som läser min blogg liksom :) hähä.

Nu är jag iaf hemma, och det har varit en låång dag idag ... jag är jättetrött, och lektionerna är långa och sega. Inte så kul, men nu är det äntligen över för idag, och nu ska jag fortsätta med alltihopa hemma då. haha..
vet ni vad ... ? Nu skriver jag om mig själv ändå, men det är lite svårt att inte göra det, eftersom det är min blogg liksom, men iallafall så ska jag väl skriva mera om saker som jag har gjort tillsammans med andra liksom, för det tycker jag är lite roligare iaf :) Och så ska jag lägga upp mera bilder.. ! ;)

Nu blir det mycket att lova här, men jag ska väöl försöka iaf ! ^^ :D Puss Hej ♥

Aj då ..

Sådär nu har jag (igen) lyckats göra så att alla mina läsare försvinner genom att aldrig skriva inlägg ... :P Jag har typ inte suttit vid datorn på evigheter ... Hm, undrar hur jag ska få tillbaka alla. xD haha, Hallå, kom till mig, och tipsa ala era vänner ! Skojja ... Men gör det gärna ändå ;) Det känns lite onödigt att sitta här och lägga ner tid på något som aldrig blir läst.
Jag ska snart köpa dator :D Wohoo , typ nästa gång jag åker till pappa eller något. (Kommer antagligen inte bli då heller, men snart iaf :D )  då kan jag lova att det blir mer inlägg, så håll koll ;) ! Haha, då kommer jag även vara inne på msn , haha, men det går inte nu, för denna datan dampar så jag kan knappt vara inne på internet liksom, msn är helt omöjligt, och där nere är det alltid massa folk som går runt och tjuvläser allt som man skirver ... xD

På fredag ska vi läsa upp typ en dikt i skolan, och jag vill ha en som är rolig .. haha, finns det roliga dikter ? Och kan någon i så fall säga dom till mig? 
Nu ska jag gå ... haha, ännu ett underbart inlägg från mig, så ha det bra ! Puss ! :)

RSS 2.0