Huvudstaden

hej alla.
Tyvärr har min dator gått sönder, så jag får offra mig och sitta vid mammas och Loffes dator.. Som i kanske vet vid dethär laget har jag och min klass ( och "parallell"-klassen ) varit i Stockholm tors-fre. Vill ni kanske att jag ska berätta om det ?
Jahaja. Jag gick alltså upp vid 4:16-tiden på tors för att vara vid bussen 5:30 för att få en bra plats. ( Den gick 5:45 ), men jag var tydligen sist, och fick nöja mig med en fyra-plats med lärarna ^^ haha. (Matilda var iallfall med mig), men vi blev upp skickade på andra våningen av lärarna sedan, och vi lyckades få ett dubbelsäte. haha.. Okej, om jag ska berätta såhär detaljerat får jag hålla på i en vecka.
blabla, bussresan var jättekul, blablabla...
Vi var på riksdagen, det var tråkigt, sen var vi på dramaten, det var mindre tråkigt, fast ändå tråkigt, men det var så himla fint där :O Sen åt vi på en grill, sen satt  vi uppe (allihopa) till halv 2, vi dygnade näsatn. Nästa dag var alla aströtta, då var vi moderna museet, det var tråkigt, sen shoppade vi lite, jag köpte en ros kofta, stor vit t-shirt och gula leggings. Jag ville hellre ha strumpbyxor, men dom va så billiga så ah :P . Sen åkte vi hem, bussresan var kul, fast inte lika kul så på vägen upp. Vi stannade i Götene BTW :P haha . Släppa av en lärare där. Bara så ni vet..

Bilder kanske kommer sen, annars på bdb.

Hejdå ♥

vatten-klosett

hm... har precis druckit två glas vatten och ett glas oboy... INTE SÅ SMART !!! Varför gör jag såhär ?? Så jäkla korkat ! Jag som gav drick-förbud till mig själv för 2 dagar sen. Det har inte gått så bra, men det förstår väl vem som helst att man måste dricka något på två dagar liksom. haha.
JAJA, godnatt ♥


oj, shit....

Hejhejhej, hemskt mycket hej !
Förlåt för dålig uppdatering, häähä.. (a)
Nu sitter jag här igen, när jag egentligen borde göra annat... Just nu borde jag packa, laga mat, planera matsäck mm, och massa mera saker.. vet ni varför ? För IMORN (???) ska jag till Stockholm ! Jag har liksom inte fattat det än, det sjunker inte in ! Men så är det alltid när jag ska åka nånstans, eller göra nåt. Går runt och är orolig för massa saker... tex. TÄNK OM DET INTE FINNS TOALETT PÅ BUSSEN !!!!! Vad sjutton ska jag ta mig till, liksom ??? xD 7 timmar... 7 timmar utan toalett, undrar hur många gånger jag kommer ha kissat ner mig då... hahha.

Iallafall. Jag serr fram emot Stockholm ändå, även om det kommer bli väääldigt stressigt ! Kommer liksom inte hinna äta något.. Vi har 3 raster ( "Lunch"raster). En på bussen, då vi stannar typ på nåt matställe precis innan vi är framme. Sedan en gång efter vi har varit på riksdan, då har vi ungefär 10 min skulle jag gissa, för vi ska till dramaten då. Och sedan klockan 22, när vi är klara på Dramaten, ska vi hinna äta, och vara tillbaka på hotellet halv elva...

ajja, orka lyssna på sånt här babbel. x)
Jag känner att jag får be om ursäkt lite mycket här i bloggen. För tråkiga inlägg, dåliga rubriker, dålig uppdatering, och sånt, hehe, men jaja, det 'r väl sån jag är. LIVE WITH IT ! ;) mohahaha ;D

Adjöken ♥

00:10

Och så var gästerna avklarade.
Jag vet liksom inte vad jag ska göra, när jag sitter där, och har ätit klart, ska jag sitta kvar och vara social, eller bara gå ? Jag satt kvar tills efterrätten, och lite till, men sen gick jag.
Men jag tror inte direkt att någon bryr sig.. :P
Så, imorn åker jag till pappa, då blir det väl mera gäster, det är ju ändå då det är påsk.. Fast jag tror att det blir lite mera släkt då.
Iallafall... kanske lite ointressant för er ;) hehe..
Godnatt :) ♥

Påsk ?

Nu börjar påsken närma sig, och allt som hör till, extremt mycket godis, fjädrar och tråkiga middagsgäster. Idag började vi. Jag har precis klätt in ett påskris i gula och svarta fjädrar och ägg. Om någon tror sig veta vari i helskotta man har fått denna traditionen ifrån, snälla berätta ! Jag har även dukat upp med två skålar äckliga påskägg ( som ioförsej är goda precis under påskdagarna... ) , och ikväll är dags att avverka gästerna.. Två gifta par från mammas/Loffes jobb är det som kommer hit.. Jag antar att det blir ganska mycket ekonomiprat ikväll.. Suck! haha.. Får väl sätta på en film eller nåt.
Som tur är, är det den vanliga ( extremt goda ) efterrätten Panacotta som det blir till efterrätt.. och det är ju tur.

Idag åkte jag en snabbis hem till Nicole och såg på när Rebecca och Emy färgade håret. ( eller, ja, Emy färgade håret på Rebecca ) . Nicole var redan klar med sitt hår. Det blev fint :) Fast jag och Matilda färgade dock inte håret.. Eller ja, hon kanske gjorde när ajg hade åkt hem 8) .

Jaja, ni ska få lite bilder så snart jag har laddat in dom i datorn.. :)

Shopaholiiiiic

HOLA,
Wow, denhär filmen var sååå bra ! Man blir så himla glad, och bara ååh. ! SE DEN. Precis min stil, rolig, inte deprimerande eller svensk, och den handlar om någon glad och rolig människa som gör vad den vill. Även fast det kanske inte alltid är så bra.... hehe.

Just nu ser jag på House, för det går ingen Desperate Housewives idag... det är nämligen Hockey... bajs, men ändå bra, för jag ville se på House, hihi :D

P.S. GÅ OCH SE SHOPAHOLIC! Och ladda inte ner nu ;)

Hejdå :) ♥

Snart så måste jag gå

Snart är det biodags. Shopaholic. JA, jag har velat se den hur länge som helst. Har liksom fått säga åt mig själv varje gång jag har vart inne på piratebay - " Nej, Mathilda, denhär filmen förtjänar att ses på bio! VÄNTA!". Så nu, äntligen! Som nu kanske förstår så har jag väldigt höga förhoppningar... Hoppas verkligen att den lever upp till dom nu, för annars kommer jag bli ledsen ...



Hoppas, hoppas, hoppas! ♥

BILDER FRÅN IGÅR




Påsklov

Hejhej, äntligen är det påsklov... och har varit i några dagar, hehe. Men ändå ! Såå skönt, det behävdes verkligen. Jag har inte gjort så mycket än. Men i går sov jag över hos Jojjan, och idag åkte vi till Aspen, och hade picknick där. Jättemysigt :) Först t'nkte vi att vi skulle gå till badplatsen, men det var så kallt där, så vi gick runt lite tills vi hittade en jätteliten brygga som det inte blåste något på. Så där satte vi oss och åt pastasallad, godis och ballerina, och lekte lapp i pannan, haha! Sedan var vi tvungna att gymma bort allt vi hade ätit också, haha . (Bilder kanske kommer sen, annars kommer dom väl på bilddagboken...:P )
Imorn ska jag på bio, En Shopaholics bekännelser, med Jojjan och kanske Tove och Tessan. Om Tove blir  frisk, krya på dig :) Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska kolla med några från klassen om vi skulle ha en göra-sönder-jeans-och-färga-håret-dag på ons, och på torsdag ska jag till pappsen. 

Okej, meningslöst inlägg, men skit samma :) Jag tycker det är bättre att skriva nånting iallfall.. än att inte göra det :P 

Nu har jag sett på Monsters vs Aliens, haha, och jaa. Den var väl inte den bästa jag har sett, men den är ju ganska originell :P Väldigt barnslig, vilket jag tycker om, hehe. Bob ( den blåa blubben ) var roligast xD.
 Den får en 3/5. Godnatt ;) ♥

RSS 2.0