Sjuk

Hejhej.
Har varit sjuk idag och igår. Man är sjuk TVÅ dagar, och lyckas missa hur mycket som helst.. Igår åkte klassen t.ex. till Röhska Muséet, vilket såklart var en väldigt viktig utflykt för form-kursen. Och idag var det kick-out möte, som jag missade, hoppas jag får vara med ändå.. Har dessutom en jättelista med saker jag behöver göra i skolan just nu. Skit också.. :/

Nu tänker ni säkert, " Men hallå, du har ju haft två hela dagar på dig att jobba med det ?? ". Men jag har inte riktigt orkat det.. hehe. Igår råkade jag se mig själv i spegeln innan jag gick och la mig, och då kände jag mig som en liten 3-åring efter en heldag i bollhavet på ikea. Jag kom knappt upp för trapppan när jag gick runt där med snuttefilten (täcket) i ena handen, och nappflaskan (vattenflaskan) i andra.
Mina ögon rinner konstant (!!), det spelar ingen roll och jag är  glad, ledsen, trött, hungrig, eller något annat patetsikt. Fast det var sorgligt på riktigt när jag bara råkade titta på TV i typ 4 sek och såg precis när några idiotiska puckopotatisWANKERS dödade en pingvin !!!!!!!!!!!! snyft. ... :'(

Ha de bra  ! :) ♥ Hejdå


Lite vad jag vill

Haj, haj halloj
Idag har jag varit och sett  på när Matilda åker konståkning,hon var jätteduktig :D jag önskar att jag kunde åka så :( <3, Det ser så fint och graciöst ut, liksom. Men jaja... lite sent nu. :P  

BTW, idag hittade jag en gammal skiva ( Simple Plan), och så satte jag på den, och då blev jag asglad, jag älskar ju den skivan. Och så är det så kul när man lyssnar och så kommer man ihåg alla texter, som om det var igår. hihi :)

Det känns skönt att vara igång lite mera med bloggandet nu, även om jag inte har något speciellt att skriva om... Men det är skönt att kunna sitta och skriva bara, lite vad man vill. :)

Ha det bra, Godnatt, sov gott, och allt ♥

KINA

ååååh, jag älskar kinaklänningar så himla, himla mycket ! Ser på Let's Dance och det är asien-tema, och , åååh, jag älskar kinaklänningar <3 Massa siden, och fina mönster och tyger, och siden-band i midjan, och glada, somriga färger, och man blir bara så glad när man ser dom.... Jag har faktiskt en kina-klänning hemma i graderoben, men den är lite liten, jag vet inte när jag ska använda den, och så är den inte så jättefin .... :P haha...

hejdå ♥


Isaac Newton ^^

¡ HOLA !

Äntligen fredag, äntligen fredag :D weei. Inte för att jag gör något speciellt, men, ändå. FREDAG :D Ingen skola, bara ledig, härlig helg!
Idag har jag haft redovisning på engelska om Isaac Newton. Inte en speciellt intressant person, men jag och Matilda gjorde det lite roligare genom att ha en dialog mellan "oss", hihi. Jag var då Isaac newton och hon var J R R Tolkien. Ni vet han som har skrivit om Sagan om Ringen. Och det gick jättebra ! :) Ett litet tips liksom ;)

Justeja, måste bara säga att i svenskan ska vi läsa en bok då, och gissa vilken film som går på TV imorn ? ;) MIN BOK :D YEES !  ( Om en pojke )

Vet inte riktigt vad jag ska säga, så hejdå :) ♥



tråk

Hej.!
Vet ni vad? Egentligen borde man skriva blogg precis när man har gått och lagt sig, och har legat ett litet tag. Eller i allfall jag, för det är då man tänker på alla bra saker, som ibland faktiskt är värt att tänka på. Eller ja... Jag kan ju i och för sig tänka på allt möjligt konstigt...Inte ens hälften av det är nog egentligen värt att tänka på. Tex. Häromdagen tänkte jag på en sak..
Om man har två magneter som är lika starka, som står typ mittemot varandra. Och sen har man nån metallkula eller nåt precis i mitten.. vad händer då ? Jag misstänker att det ramlar ner... Det hade dock varit coolt om den typ fångades upp av dragningskraften typ, och började sväva. haha.. x)




Jag vill se på Skins :D haha,
Men jag har inte tid... Jag har en del saker att göra... :
• Skriva engelska om Isaac Newton
• Lära mig 150 oreg. engelska-verb tills om nån vecka....
• Plugga till EU-prov
• Städa rummet
• Söka sommarjobb
• Plugga till Teknik-prov
• Försöka förstå lite av fysiken i alla fall

Nu ska jag försöka mig på engelskan x) Hejdå ♥

REKORD LIKSOM :D

Hejhej, igen,
andra inlägget på otrolig kort tid, grymt va ? :)
Ska bara hälsa att jag har slagit läsarrekord, ( yäääy ) , igår uppnådde jag den fantastiska siffran av hela 8 läsare, hur grymt är inte det liksom ?? :D
Ha det bra, nu ska jag gå och gymma för första gången på flera veckor typ.... ♥

En doft av currysmör

HejsanHoppsan

Jag tänkte att det kanske var dags för lite uppdatering såhär efter sportlovet och allt. Det var ju trots allt ett tag sedan, sist.. Så förlåt. Och förlåt för alla bilder som inte har kommmit upp på bloggen. .
Vad har ni gjort på sportlovet då ?
Själv har jag inte gjort så värst mycket... Har varit med lite kompisar, vart på teater, vart hos pappa, och dessutom har  jag varit på boxning för första gången i mitt liv. En lite mindre viktig erfarenhet måste jag säga, men inte alls så tråkigt, farligt, blodigt som jag hade förväntat mig... Det var ju ändå juniorer som boxades.
Jag var där med min pappa och min kusin Jonatan, för att kolla på mina kusin-kusiner Alexander och Nils då... :P Alex förlorade tyvärr hans match, men det var lätt den med mest drag i, alla liksom var helt engagerade och hejade och så... Hehe, rätt så coolt måste jag erkänna att det var ändå. x)



Nu ska jag försöka komma på var jag vill sommarjobba... Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig så att säga!
Godnatt :) ♥

Nej, jag har inget liv ?

Jag målar naglarna ...
Det blir inte så fint ...
Jag har för korta naglar för att det ska kunna bli fint ...
Det får nog tillhöra en del av mitt nya "nyttiga" ( lite nyttagre iallfall) liv... att inte bita på naglarna!

Idag har vi plockat isär en dator...
Det var rätt så coolt faktiskt. ..
Sedan plockade vi ihop den igen ...
Läraren trodde inte den skulle funka igen.. men det är ju isåfall hans fel!

Här kommer en bild...
Den är inte så fin ...
Jag har för fula fingrar för att den ska kunna bli fin... Så jag gjorde om den lite x)



Hejdå ♥

massage-röntgen ?

Hej !
Hur har ni det ? Här härjar hypokondriken för fullt. Har nämligen ont i huvudet... Har till och med lyckats få mamma att boka läkartid om det inte går över tills imorn.
Jag har kommit på en sak. . Alla tycker väl om massage, visst ? Och visst önskar sig väl alla egentligen en helkroppsmassage i julkapp.  Även om jag då slår till på en helkropps-röntgen istället. hehe. .. Men tänk om man är rädd för doktorn typ ( Med all rätt efter vad jag såg på TV igår... (Dock inget man ska oroa sig över...)) Och då BORDE man ju faktiskt fixa så att det går att få en massage-röntgen ..Vad säger ni ? Det ska jag uppfinna ^^ PATENT !!! (så, nu får ingen sno mi idé ). Man får massage samtidigt som man röntgar sig liksom.


IGÅR:

Igår var jag i Alingsås med Johanna :) Vi shoppade massa bra saker, eller iallfall jag, hihi. Jag köpte faktiskt en kjol, två t-shirtar, två halsband, och ett nagellack. Är riktigt nöjd, haha :D

   

IDAG:

Idag var det födelsedagskalas hos Nicolisen =) Ett såntdär med släkt och alltihopa, men det var faktiskt jättemysigt. Av mig och Rebecca fick hon en upplevelse, hehe. Den ska upplevas någon gång på lovet, och då ska vi nog laga mat och lite sånt kanske :) Bio ? :) haha. Nemen jag vet inte, får se vad vi hittar på :P



Förlåt för mitt överanvändande av gräns-sträcken.. xD haha,
nu ska jag gå och läsa klart mina 100 sidor i engelska-boken . hehe, Godnatt :) ♥


RSS 2.0