Kan inte komma på någon rubrik...

Hejhejsan,
sitter nu hos pappsen och skriver. Har precis kommit på att jag har glömt min pyjamas... vad ska jag göra ? Får typ sova naken, eller i jeansleggingsen, haha.
Förut när jag åkte tåget hit, var det typ 5 stycken eller nåt, som satt i en hel "avdelning" på tåget. Det var jag, och så var det typ en tant, och nån mer. Så var det en äkta västgöta-bonde som satt och prata i telefon , och det enda man hörde var hans så in i bomben fula dialekt borra hål i trumhinnorna. Och så var det en till tjej (förlåt, men hon var faktsikt emo...) som satt för sig själv och lyssnade på HÅKAN HELLSTRÖM !!!! Vad skulle jag ta mig till, jag satt liksom och lyssnade på musik, men ändå hörde jag Håkan, blandat med bonn-dialekt! haha... fick typ panik. Men efter två stationer var jag själv i hela tåg-avdelningen, så det var ju bra iallfall... :)

Igår var det pyjamas-party hemma hos Nicole. Det var väldigt roligt tycker jag, även om vi inte sov över. Och eftersom min moppe var klar idag (!!) så fick jag ta sista bussen hem, som BTW går klockan elva ... det var mindre kul, men jag klarade mig hem utan men för livet ! Tack och lov ! haha :)

Mitt på kvällen fick Nicole för sig att vi skulle ut och springa i våra snygga pyjamasar, och jag tänkte liksom bara "NEEEEEEEEEEEEEJ", aldrig springa !!! Som tur var sprang vi några meter och gick mest sedan, haha. Stackars bilister som fick se oss, ett gäng knäppa tjejer i pyjamas, som typ fick skrattanfall och gömde sig i diket.... höhö.

På tal om att springa så har jag och Rebecca bestämt att vi ska springa i sommar, det finns tydligen ett elljusspår i Gråbo, som jag inte visste om. Fast det är ju ioförsej inte så konstigt... Jag har nämligen bestämt mig för att förbättra min überkassa kondition.

Fast nu ska jag gå och lägga mig, godnatt ! ♥
(P.s, förlåt för långt inlägg utan bilder... :P )

ALFRED NOBEL !

Hejsansvejsan,
Så var det alltså lördag idag. Fast ändå inte, för det är torsdag! Vilket betyder att vi får 3 lördagar den här veckan = MASSOR MED GODIS!!! Jag tror nog ni förstår vad jag menar...
Ni som känner mig kanske vet att jag ganska gärna vill gå på nobelfesten. Hihi, nu har jag skrivit en lista på massa olika sätt att komma in! MAHA!

MATHILDAS NOBELLISTA:

* Servitris
* Kock
* Nobelpristagare
* Anhörig
* Kavaljer
* Media-reporter
* Fotograf
* Värd
* Musiker
* Festkommitté
* Stand-in (för folk som inte kan vara där...)
* Bartender
* Fjäsk
* Underhållare
* Personlig assistent
* Städare / Vaktmästare ( Fast dom kanske inte får vara där under själva festen...)
* Väktare
* Kapphängare
* Sminkös
* Springflicka
* Ljud / Ljus-tekniker
* Meddelare
* Student i stockholm

Vad tycks ? Har jag glömt något ?

Bakdag

Har precis ställt in min totalt misslyckade kladdkaka i ugnen, och börjar nu min 20 minuters väntan. Allt med denhär kakan är ett misslyckande... Först kunde jag inte hitta vårt perfekta recept på jättegod kletig kladdkaka, så jag tog det första bästa på internet. Verkade vara ett jättebra, lättförstått recept, men nu börjar jag tro att dom ville sätta dit mig ! Det började faktiskt ganska bra, men i slutet stog det typ "rör ihop till en jämn och fin smet". Min blev en ful, klumpig deg.
Dessutom blev det så lite, så min redan fixade långpanna räckte inte ens till hälften. Jag fick sätta en annan kak-form som kant runt min lilla deg-klump.
Nu har den faktiskt växt lite grann, men den är full med misstänksamma vårtliknande bubbel-bölder... men den kanske ska se ut så..
Hoppas den smakar gott iallfall!

Ett par skor kan lindra min smärta ^^

Godmorgon !
Om ni bara visste hur ont jag har i ryggen just nu ! Träningsvärk sen igår... Jobbade hos mormor och morfar hela dagen med att lägga om tak... Jobbigare än man kan tro. Tänk dig att du har gjort typ 700 situps, och får ganska mycket träningsvärk i magen!? Så ont har jag i ryggen... ända från skulderbladen till rumpan !
Men jag fick 500 kr . Yäääy !  Nu kan jag snart köpa Louboutin-skor !! haha.



Kolla domhär liksom.. Dom skulle passa perfekt till min samling ! ( Som jag ska börja på när jag blir rik då ^^ )

Iallafall.. Har inget annat roligt att berätta, för jag glömmer hela tiden av mina blogg-inlägg som jag skriver i huvudet uinder dagen... Så, sucks to you, adjöken ♥

Trötter

Hejsan hejsan.
Idag har vi varit på bio i skolan ! Eller ja... bion var på Vågen i Lerum, och filmen var några filmer som massa elever på skolan hade gjort. Dom första var väl sådär, men dom tre sista var faktiskt ganska bra. Speciellt den sista. Den var faktiskt läskig ! Jag hoppade till flera gånger, haha. Synd att vi fick sluta en halvtimma senare, men det var ändå kul att se på film!

Har ni sett Matthew Williamsons kollektion på HM ? Jag tycker badkläderna var jättefina :) Synd att det är så dyrt bara... Men jag tycker att det är bra att HM anlitar lite designers och så, det är ju liksom lite roligare!
Iallafall.
I helgen ska jag jobba ! Yeey, haha, NOT. Ska "jobba" med att typ riva mormors och morfars tak, men jag får ju pengar ^^ Och så får jag ju träffa dom!
MAHAAA
Okej, jag är trött... :( :) 8)
JAG ÄLSKAR BIG BANG THEORY !! hahahahhahaha :D:D Det är ett tv-program :) ...
Hejdåååå ♥

Nej, men vad tycker ni, ska vi ta en liten uppdatering eller ?

Hej allesammans !
Hjälp, vad det var länge sedan ni fick höra från mig nu ! Antar att de flesta har glömt av mig lite grann. Den enda ursäkten jag har är att min dator har dampat lite med mig, men nu är det lugnt. Det mesta iallafall ...

Jag måste bara säga att jag inte riktigt har fattat att det faktiskt snart är sommarlov !? Bara 4 (?) veckor kvar ju !! SJUKT. Jag kommer liksom fortfarande ihåg första dagen på skolan. Jag kommer ihåg att vi satt där i en stor ring, och lärde oss namnen på alla. (Ni vet den här leken då man ska säga allas namn som var innan en själv? Som tur var, satt jag inte så långt bak i ringen, utan kunde komma ihåg dom flestas namn ;) Bara så ni vet, liksom... )
Nej, men ärligt. Jag har inga planer för sommarlovet, jag tänker hela tiden att det är så långt kvar, och så. Men ändå, varför behöver man ha planer? Är inte sommarlovet till för att slappna av, och inte leva efter ett schema? Jag tänker iallfall ta dagen som den kommer ! För jag är en mästare på att inte skynda mig, eller ha bråttom ! ( Med undantag för buss/tåg och andra forden som går på en tidtabell....)

Men nu får bannemej vädret at och ändra sin attityd lite grann, för jag orkar inte med nåt himla surande, nu när jag är på glatt sommarhumör! KOM FRAM SOLEN , säger jag bara !! Och Moder Natur : SKÄRP DIG !!!

Okej, bara en sak till. Jag hatar att vi alltid, ALLTID, ska äta från typ halv sju, till sju. Precis när mitt favorit-TV-program går ! (How I Met Your Mother ), som BTW ni alla borde titta på ! hihi, precis i min smak :D
Ha en trevlig sommar ! ♥


RSS 2.0