ååh, varför kommer jag inte på någon rubrik ?? Hur svårt är det liksom.. !?

Hej Svej,
En dag närmare den 9 timmar långa bilresan hem på söndag ... Jag får väl göra mitt bästa för att kunna sova lite kanske .. hehe, hur nu det kommer gå .. :P
Iallafall ska jag göra om på mitt rum hos pappa :D Ååh, det kommer bli kul ! haha, men jag vet inte hur jag ska ha det , varje gång jag ser nån möbel eller grej jag gillar kommer jag på något sätt jag vill ha rummet på. Vet någon nån bra sida man kan kolla på ? :)

Imorn ska vi på Europapark :D Wii, haha, jag tycker vi ska stå längst fram i kön, och sen bara springa fram till den roliga "SilverStar" tror jag den heter. Det är Europas högsta berg&dalbana :D Rooligt . Tänk om jag inte vågar åka den ? Jag har ju åkt den förut, men jag blir ju bara fegare och fegare xD haha.

Jaja, nu ska jag gå och leta efter mitt nyinköpta balsam, som jag redan har lyckats tappa bort ... (Köpte det idag . )
Puss hej ! ♣

HALLO

Jag saknar alla massor, har ju inte träffat nån på aslänge :( Jag vill gå på picknick, ha flumattacker, sova över och diskutera viktiga världsproblem, och allt annat man kan tänkas göra där hemma. Jag vill vara med !! Men det får gå en vecka till nästan , och då åker ju Freddan iväg :O ! Dumma dej Fredrik ! haha,.
Men det är jättemysigt här också såklart, men jag kan ju sakna er ändå. Jag önskar att ni var här med mig xD hahaha.

Men nu måste jag gå , jag börjar bli lite osocial här vid datorn :P Puss hej ! ♦♥

OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!

BLOGG UNDER KONSTRUKTION!

haha, japp, jag håller på att ändra lite nu , Förlåt Jojjan, ditt var jättefint också.  Detta ser ju inte ut att blir direkt bättre just nu, men jag får väl försöka fixa till lite mera ... :P hehe, hoppas det inte spelar så stor roll just nu ;)  Kram hej då!

Dom flesta av er är väl ändå inte hemma nu ... :P

HELLOOO

Hallo,
nu befinner jag mig i den gulliga lilla förorten Eschbach, i Tyskland.
Jag kom ner till Frankfurt med flyg i fredags kväll, och lyckligtvis gick jag inte vilse på den gigantiska flygplatsen, hehe. Jag lyckades till och med åka flygbuss också :D haha, jag är stolt nu ^^.
Morfar kom och hämtade mig där, och så hämta vi väskan och åkte hem till Morfar i Zell. (Kom ihåg nu att jag inte har varit på toa sedan typ en halvtimma innan flyget landade). Det är aslångt :O Typ 25 mil tror jag från flygplatsen, men Morfar kör fort. haha, ni vet hur ofta jag går på toa, eller hur ? Tänk er att jag går typ 5 gånger oftare när jag åker bil eller så. Det betyder att jag typ skulle ha gått på toa typ minst 2 gånger på denhär resan, men när morfar kör gick jag inte på toa förrän jag gick och la mig !!! Det ni !! haha, han körde typ i 180-200 xD Roligt :D

Jag har varit över till Frankrike, och så har vi cyklat och gjort litesaker xD haha, orkar liksom inte säga så mycket men .. Det var iaf väldigt dyrt i Frankrike där vi var  - en asful klänning/linne för 320 Euro !! 
På onsdag ska jag till Europapark :D Det är roligt där :) . 

Nu orkar jag inte skriva mera :P hehe, laddar upp bilder när jag kommer hem och så :) Hejdååå  

Auf Wiedersen

Hejdå allihopa, om ett par timmar åker jag till Tyskland då.
Jag kommer sakna er :) Hoppas ni får det kul här hemma, hihi, fast nu är det ju inte så många som är hemma ioförsej ... Men hoppas ni har det kul iallfall :P

Jag kommer hoppas på att jag inte går vilse på Frankfurts flygplats, som typ är den största i Europa eller nåt :( Jag kommer ju aldrig överleva där, och bara leta efter skyltar det står "Gepicken nånting" på ... Önska mig lycka till !

Jag har iallfall laddat upp kameran med extra minneskort och laddaren med mig! haha :D Jag är bannemej den värsta turisten jag känner :P Men jag tycker det är okej när man ändå är någon annanstans, man kommer ju liksom aldrig träffa dom man ser där igen ändå liksom :P

Hejdå igen ! Puss och kram, skumbanan

OBS Ring inte mig

Hej igen !
Ååh, jag saknar alla så mycket nu ! jag har knappt pratat med någon (bara Jojjan, som ioförsej är väldigt trevlig att prata med :D ) på flera dagar, och jag börjar liksom få panik på att vara med samma personer ( Familjen då ) så länge utan att ha någon annan kontakt med kompisarna ... Kan inte någon ringa mej ? haha, tänk att jag ska åka bort en vecka till nu, dessutom till ett annat land, så ingen vill ju ringa mej, det får ni inte heller för det kostar massa pengar för mig då xD Om någon förresten vill ringa får ni göra det innan klockan 15 imorgon, haha, för jag tror jag åker då :P

Måste bara påpeka att jag har en ny favoritfilm :D Eller ja, tre stycken egentligen. Nämligen Bourne-filmerna :D Åh, jag tycker dom är jättebra,haha, även fast jag liksom inte brukar tycka att såna filmer är så himla bra liksom, men domma är asbra :) Okej, nu känner jag att jag upprepar väldigt mycket vad jag säger, men men ,. Jag har ju inte skrivit så långt, så det kanske inte gör så mycket ?! . hehe.
Håller på att ladda ner The Bourne Identity nu, den första filmen, (har redan trean, så snart är det bara tvåan kvar ;D, hahaha ).

Gah, jag måste liksom prata hela tiden, känner jag nu, men jag har ju ingen att prata med så jag får helt enkelt skriva massa långa meningslösa blogg-inlägg istället ... hehe, förlåt (a)


       

Asså, ibland känner jag mig bara så jääkla snygg ... ↑

Hemma igen :)

hejsan alla som har saknat mig när jag har vart i Stockhom för första gången, haha ! :D Hur är det med er ?
Jag mår iallafall utmärkt (eller okej, lite deppig för jag inte kunde vara med på Gothiadiscot!!!), men stockholmsturen blev faktiskt lyckad, även om fötterna INTE var så glada efter en hel dag att bara gå, gå, gå heeeela tiden. hehe. Okej, nu ska jag berätta vad vi gjorde dåe..

Måndag:
Började med att åka tåget från Alingsås upp till Sthlm, och när vi väl var framme var det första vi möttes av ett Burger King på ena sidan och Pizza hut på andra, men men , haha, så är det väl överallt. Vi gick från stationen upp till Sergels Torg (eller hur det nu stavas ..), där all droghandel sköts, haha,(tobbe och Jonte är överlyckliga, skojja xD ). Sedan gick vi till Gamla Stan där vi skulle bo. Det var värsta mysigt där tyckte jag , värsta centralt också :) Massa små butiker och resturanger överallt. Vi lämnade väskorna där och började gå igen, denna gången till slottet (som vi typ bodde granne med ). Vi gick runt lite, och det var asfiint ! haha, där vill jag bo när jag flyttar hemifrån xD fast lite läskigt att bo i så stort helt ensam ... jaja, jag får väl bo tsmns med Kungen och dom. :P.
Sedan kollade vi lite museer på slottet och såg alla kronorna och juveler :D haha, dom va fiina. Sedan gick vi upp till stureplan, men då hade mina batterier i kameran redan tagit slut så jag missade det ! :( Herre gud vad jag tjatar  .... Förlåt. Sedan tog vi iallafall en sightseeingbåt runt djurgården, haha, typiskt oss :P Sen har vi mest gått runt.

Jag och Loffe på stationen i Alingsås  Sergels Torg  Här bor Fredrik Reinfeldt  Avbytning eller vad det heter :P  Inne i slottet  NK syns på låångt avstånd :P 


Tisdag: Kommer inte riktigt ihåg, men vi var iallfall på vasamuseet och såg en gigantisk båt, som hade sjunkit. Sedan var vi på Skansen och såg massa djur och även repition (bara lite) av Allsång på Skansen, haha. Vi var inne på Skansenakvariet och såg väärldens gulligaste Lemurer, jag är helt kär, haha :D Dom var så söta. 
Sen var vi på Gröna Lund hela kvällen, och när vi kom tillbaka till Gamla Stan var klockan så mycket (vi var ashungriga), så när vi skulle ut och äta kom vi inte in, för antingen var det 18-årsgräns eller så var köken stängda , hehe.

Regalskeppet VASA  Mamma och Loffe på Skansen  Här kom till och med en missfärgad bild på mig med!  SKANSEN  Galen Get  Söta Lemurer <3  Gröna Lund


Onsdag:  dagen för hemfärd alltså. Började med att mamma väckte oss astidigt för vi skulle gå till stadshuset på guidad visning , och då blev jag nästa glad eftersom Stadshuset kommer vara mitt andra hem när jag blir stor, haha :D Det är ju där Nobelfesten är. ååh . det var så fint där - Fast det är ju bara politiker, nobelpristagare och servitriser som kommer in där, så jag får väl satsa på något av det, (eller gifta mig med en ... ). hehe. Dessutom får man bara 60 cm på sig där inne i "Blå salen" , oops xD haha. Tänk om man är typ astjock ..
Sen så kommer jag inte ihåg riktigt vd vi gjorde, men vi var iallfall och shoppade , :) Eftersom jag inte hade några pengar fick jag ta från mitt sparkonto så jag ville inte shoppa så mycket, hehe, jag köpte iallafall ett linne och en väska, plus att mamma tvingade på mig ett par "vandrings-sandaler", för jag får så ont i fötterna ... Dom var inte så fina, men hyfsat sköna, så jag får väl se hur , mycket jag kommer använda dom. Jo, vi var i Kaknästornet och på Tekniska museet också, haha, där fick jag snurra i en sån här "Space Ball" som man snurrar runt i .. :P xD

Blå salen i Stadshuset  Gyllene salen - Där man dansar på Nobelfesten  Kaknästornet  Rymdtoalett - Tekniska Muséet  Space ball


P.S. 1. Jag misstänker att jag har sett Vincent (Ni vet han som sjunger "Sweet Miss blue"), och kanske Kissie xD hahaha, det var så fort så jag såg inte riktigt, men det var aslikt xD.
P.S. 2 Som ni kanske har förstått har jag inga pengar just nu, och har även idag fått hem ett brev där det står att jag kommer inte få några pengar förrän sista dagen i SEPTEMBER !!! :'(

Nu blir jag ledsen, så hejdå...

Ni vet vad man brukar säga

Jepp, Historien upprepar sig.
Iallafall för min del. Jag känner hur shoppingberoendet kommer smygande igen,. För ett tag sen kunde jag faktiskt åka till stan/allum, och inte köpa någonting (utom kanske ngt litet ..), men nu på sistone har jag bara känt ha-begär för allting ! T.ex. Förra gången jag var i stan hade jag samlat på mig drygt 1000 kr att shoppa för och spara (jag sparar till en dator), men så fort jag kom in i stan köpte jag upp alltihopa , jag kom hem med 150 kr kvar.. (även fast jag hade handlat för massa presentkort .
Idag skulle jag bara hämta ut en bok jag beställde i Allum, medans mamma och Loffe var och köpte nåt rör eller nåt, så jag kasnke var i Allum i 30-45 minuter, och köpte en bok, ett skriv block, ett armband och en sjal ... Varför  ??

jaja, ska inte plåga er mera, nu måste jag packa. Har inte gjort det än, haha. Om tolv timmar bär det av , och det är mycket jag ska hinna göra .. :P
Ha det gött, jag lovar att jag ska börja skriva mera och lägga upp lite bilder och så :)

Dålig uppdatering, jag vet ...

Heej, alla (typ tre) läsare, hur är det? Vill bara säga att jag är faktiskt inte död, haha, även om man kan tror det på den dåliga uppdateringen av bloggen. Men jag är typ aldirg inne på datorn längre, för den bara dampar ju .. haha. Men iallafall, imorgon åker jag till stockholm och kommer hem på onsdag. Åh, jag vill helst inte veta hur det kommer att gå att sova i samma rum som dom andra ... jag kommer dööö ! Kan ingen ge mig sömntabletter åt  minstone!? haha.

Så tänkte bara säga att jag då åker imorn, och sen åker jag till tyskland på fredag, wiho :D Ska bo hos min morbror och min lilla söta kusin Linus :D
Synd bara att jag inte har några pengar ... Eller jo, jag har typ 100 kr på kontot, men det kan jag ju ändå inte använda.. hehe. Sucks to be me,
SO LONG !! :D

Glass till kvällsmat, varför inte ?

Hej alla :) Idag har jag målat vårat hus. haha, nej inte hela huset, men träplankorna som är dörren, ni vet . Det blev .. .fint. inte något speciellt men... haha. KUL !
Iallfall igår var jag i Allum med min kära moder. Jag köpte jeans, bh-band ( :P ),  strumpbyxor och present till pappsen ! Han fyller ju 40 på onsadg . hihi, så då ska jag dit igen ! :P . När jag och mamma hade gått i stan ett tag var vi väldigt hungria iaf, och vi hade ingen aning om vad vi skulle äta för jag va inte sugen på nåt annat än glass, s¨å viåkte till triumfglass och åt kvällsmat, haha :D det var gooott...

Jag tror jag ska installera photoshop på datan här nere och börja samla bilder här, haha :P För tills jag har köpt mig en ny dator, kan jag ju inte göra nånting med bilder eller ps eller så :P Så det är min nya plan, undrar bara hur mamma och Loffe känner om det ... hehe .. :P
Jaja, nu ska jag gåå ,ha det braa ! ;) ♣

Jag tänker blogg ...

Hejsan . Det var ett tag sen nu , hehe. Men det är faktiskt min dators fel, den bara dampar hela tiden . haha, detta är första gången på typ evigheter jag sitter vid datan här hemma . :P .
Nu ska jag iallafall börja skriva mera blogg igen, hehe. Ska försöka iallafall. Får väl se hur det går men det ska nog gå bra, eller vad tror ni ? :P

Iallafall (jag skriver Iallafall heela tiden ! ...), på tal om rubriken dåe. Jag tänker helt enkelt blogg, haha, typ när jag ska sova å så, så typ skriver jag värsta blogginlägget i hjärnan, haha xD Det är irriterande, för när jag liksom tänker på bloggen då vill jag ju liksom skriva det jag tänker, men det kan jag inte, för det tar så lång tid att starta dator och allt, så jag hinner ju glömma av allt. haha- det är därför jag måste ha en egen bärbar dator !! (Det finns massa andra anledningar också .. ) Så nu håller jag på att spara ! :D Det går låångsamt framåt . hehe, jag jobbar just nu hos pappa med lite oliksa saker, tex klippa (den oändligt stora) gräsmattan, gå ut med hunden och hjälpa till i stallet mm. Att klippa gräset (SKIIITJOBBIGT!!) i 3 timmar för att tjäna 150 kr är intee roligt !!! snålt ! ... :|    150 kr är inte mycket när man ska få ihop 6000... hehe.
Detta var väl det officiella första inlägget i min blogg kan man väl säga eftersom de nadra är lite ... udda, nemen, så får det bli iaf ! Nu ska jag börja skriva blogg igen ! :) Hejdåå , ha det bra ! ♣

RSS 2.0