Hejsan kära läsare

Har nu skaffat mig en ny blogg på grund av okända orsaker. Och då vill jag börja med att tacka Johanna för diverse tjänster rörande bloggen. Tack! Jag önskar dig välmående under sommarlovet och i livet, så länge du kan finna dig i att hälsa på mig varje plågsam/fantastisk gång du råkar befinna dig inom min åsyn.

Och nu har jag fått nog av att "prata" såhär, och ska komma till saken, haha. Jag har då skaffat en ny blogg, och den kommer antagligen bli lika intresselös som den förra, hehe. Typ vad jag har gjort under dagen, vädret och sånt .. btw, JAG HATAR SVENSK SOMMAR JUST NU !!! dethär vädret kommer ta kål på mig, haha. Måste åka bort, tur att jag ska åka till Tyskland snart.. Hoppas att det är varmt och soligt där ! Annars kommer jag bli deprimerad !! Ska gå in och kolla vädret där snart .. :P

Ska gå nu ! :) Puss och Kram skumbanan ♥

P.S haha, det är ju askul att skriva på gammelsvenska .. xD

hej mathilda

Bara för att jag har lärt mig nu, så var jag tvungen att hålla på och fixa massa nu. Typ ge dig en asful header och leka med alla siffror och koder och bara allmänt förstöra din nya fina blogg. Så skäll på mig massa nu, och sen får du säga till mig att jag måste ändra tillbaks allt igen, eller fixa en ny blogg åt dig. Vissa saker fattade jag inte riktigt, så a, det blev ju faktiskt inte alls fint. xd menmen, skäll på mig, flr jag hinner int emer nu, men jag lovar att fixa tillbaks allt sen, så att du får fixa nåt eget sen.

Puss på dig sötnos. :)
och a, ta bort detta inlägget sen då, det fattar du kanske själv ;)

RSS 2.0