Deutchland

Hejsan, tänkte uppdatera lite efter Tysklandsresan. :)
Vi började resan med att packa - som vanligt då.  Vi fick ha varsitt handbagage på max 10 kg. Sedan skulle vi tillsammans ha 2 resväskor att checka in som fick väga max 15 kg ... Handbagaget fick vara 55x40x25 cm. Mitt var (utan att överdriva), 54x37x19 - TUR, haha :D
Iaf så skulle vi flyga en bit, och sedan åka hyrbil i 45 mil eller nåt. När vi kom till flygplatsen i Tyskland, och skulle hyra en bil, ( vi hade beställt en liten Peugot 407) gissa vad vi fick ? En gigantisk Mercedes 7-platsers buss ! :D:D:D Ååh, vad glad jag blev. Alla vi tre i bak kunde typ ligga ner liksom ! Loffe och Mamma var dock inte så glada , den var väldigt klumpig att köra tyckte dom :P

Vi bodde i en söt liten lägenhet, och jag hade en egen dubbelsäng, hihi :D
Iaf så har vi vart på dop med min söta lilla kusin, och så har vi vart på Europa Park, och jag har lärt mig lite nya Tyska ord, tex. Die Finanskrise (Finanskrisen ? :P ),  Jetst (Nu), Rechts ( höger), Links ( vänster), haha, vi hade navigator :P

Kommer väl lägga ut lite bilder på Bilddagboken senare, men jag tog typ inga kort, och dom jag tog blev dåliga xD haha. Men jaja, det kanske inte spelar så stor roll... Hejdå.

Näe .. shit vad trött jag är ...

Hm, nytt inlägg... fantastiskt, tänker ni då. Såklart. Alla tycker väl det är kul med uppdateringar och nya saker ? I allafall jag.. Förutom när det gäller vissa saker, som till exempel att vi ska börja med procent i matten, och grammatik i Svenskan ... Senast idag visste jag inte hur man räknade ut hur mycket procent man drog av av något, om tex. man hade 320 kronor kvar efter att man dragit av dom där procenterna..
Och fram tills idag visste jag inte att vi hade 9 olika ordklasser, och att dessutom att BARA Substantiv indelas i 9 andra grupper med dom konstigaste namnen jag nånsin hört ... !? Men egentligen ... Vilken ordklasser hör själva ordet "Ordklass" till, och alla andra ordklasser och deras underrubriker, vilken ordklass hör dom till ?

Det åskar ute ... eller det kanske är ett flygplan ... jag vet inte. Det är jobbigt - Ska jag dra ut kontakten, eller inte ? Men jag har inte hört något mer misstänksamt ljud, så jag antar att det var ett flygplan.
Vad ska alla göra på Halloween ? :)

Nu orkar jag inte skriva mera, haha :) Ha det bra, hejdååå


.

Sådär, nu är jag hemma, och har vart hemma en vecka redan faktiskt. :) Det känns som det var igår vi satt och trängdes där på flygplanet hem från Larnaka, Cypern. Trångt och ont i rumpan , men rätt så bra film. "The Bucket list" hette den :)Orkar inte berätta allt om cypern nu, men ville bara försäkra er om att jag lyckades undvika flygolyckor och andra fruktansvärda saker ....
Kan berätta att vi hade det underbart varje dag, ungefär 35 grader, fina fiskar i vattnet, jättegod mat, och allmänt trevligt. Jag ville INTE åka hem . :P
Nu börjar idol, och dessutom börjar jag bli hungrig, så hejdå :) Puss Puss

Trevlig start på helgen liksom

Heeeeej ...
Igår kväll var jag och Johanna på bio . Vi såg på Patrik 1,5 och den var sjukt kul tycker jag, den blir liksom roligare och roligare :P För när man tänker på den efteråt tänker man ju mest på det roliga .
Efter bion åkte vi hem till mig, och låg och pratade kollade på klipp på youtube och jag insåg att jag inte är den enda som älskar Godd Will Hunting. (Okej, Jojjan kanske inte älskar den, men man kan ju alltid överdriva lite ).
Vi vaknade på morgonen, och typ vägrade gå upp .  Men tillslut gick vi upp och åt frukost, och sedan gick vi tillbaka till mitt rum, och gick och la oss igen ... haha, vi hade kasnke lite tråkigt, men det är ju bättre att ha tråkigt tillsammans än själv. Eller hur ?
Vi var i allafall ute och gick en liten promenad. :) Ville bara tillägga det liksom :P haha, nej, nu ska jag fortsätta skriva en packlista :)
HEJDÅ :)


Då bär det snart av då ...

Hejhej !
Har kollat in lite väderprognoser för Cypern, och det ser bra ut ! Det ligger runt 26-27 grader, så det är ju alldeles perfekt. Det är alldeles för varmt när det är typ 45 grader liksom :P hehe.
Ååh, jag längtar så mycket, och speciellt till flygplanet, för jag och Maja ska tydligen åka på samma plan dit :D Värsta roligt ju !!
På måndag lyfter planet ... Och jag har inte hunnit få så mycket resfeber än ,men det kommer nog.. Det blir mer och mer för varje dag, och man börjar få massa "om-tankar", tänk om planet störtar, eller tänk om hotellet är värsta skabbigt eller nåt, tänk om jag måste sova i sammma rum som pappa , och han snarkar så mycket så man liksom kan inte ens försöka somna ... :P
Jaja, det löser sig väl, påminn mej om höronproppar....
Nu måste jag faktiskt jobba med svenskan .. så ha det bra, så ses vi inte på en vecka, (när jag väl åker då förståss...)
HEJDÅ

RSS 2.0