Ett inlägg om dagen är bra för magen ?

Hejhej hallå, bloggisen.
Måste bara skryta lite, för jag är jätteglad, jag fick MVG i matte :D Jäääj !!
Okej, förlåt, nu kan jag gå tillbaka till blogginlägget.
_________________________________________________ _ __ _ _ _ _  _  _   _   _    _    _ 

Hej igen.
Nu är det rörigt i huvudet. Svenska, Engelska och alla andra änmen, och jag är grymt hungrig... Dessutom försöker jag samtidigt som jag skriver detta sjunga med i lite bra låtar, haha, fast inte högt ... bara i huvudet då :) Annars skulle inte resten av famljen bli glad ... Men jaja, man blir ju glad av att sjunga, och även om man inte sjunger högt, borde det ju iallfall påverkas lite, eller ? :)

Vet ni vad som hände idag ? Våran klass fick ha extrasamtal med rektorn... Vet ni varför ? För att vi är typ överambitiösa, hahaha, nästan halva klassen hade valt Naturkunskap B på individuella valen, och det hade tydligen ingen 1:a gjort förut ( iallfall inte på Teknik-linjen). Coolt ändå.. Man kan ju dock se det från två håll.

1: Våran klass är helt överambitiös, och vill komma in på de bästa Teknik-linjerna på universitetet.
2: Våran klass faller otroligt lätt för grupptryck..

Jag väljer nog det första ;)

Nu ska jag försöka läsa 200 sidor engelska .. ( nej, jag överdriver faktiskt inte denhär gången... )
Hejdå ♥

Äsch då.

Hejhej...
Till att börja med skulle jag bara vilja säga en sak.. Idag har jag tappat i princip allt jag har tagit i ... Sjukt jobbigt faktiskt, dagen börjar med att kudden ligger på golvet ,INTE ett bra tecken, vet egentligen inte varför, men jag var alltså sur hela morgonen. Blev dessutom utfrågad av mamma på vägen till skolan,VARFÖR jag åkte till skolan - jag hade ju sovmorgon. Hur mycket jag än förklarade kunde hon inte i världen förstå hur jag kunde åka till skolan och börja med gympa, 9:20, när jag åkte vid 8.
Inte jag heller egentligen, men jag ville ha skjuts, dessutom var jag tvungen att göra lite läxa, innan skolan började.. slutade med att någon spelade gitarr ... alltså ingen läsning för mig :)  Men däremot en humör-höjare.
Lyckades hålla humöret uppe, sitter nu framför datorn, och är asglad :D Är knappt sur över att vår diskomaskin har gått sönder och jag var tvungen att DISKA (!!?) min talrik efter maten ... Okej, nu blir jag lite sur... * Tänk på annat, tänkt på annat*
Okej, Simpsons, nu är jag glad igen :D

För att gå tillbaka till förra inlägget kanske jag blir tvungen att svara på min idiotiska fråga... Hur man skriver ett bra blogginlägg:

svar: Enligt mig ska ett blogginlägg vara en aning roligt, man ska gärna få sig ett skratt, hehe :P Sedan är det ju bra med lite känsla, lite egen stil liksom. Men egentligen, ingen kan ju ens svara på det, eftersom alla tycker olika liksom... :P
Så tyvärr, vill ni ha hemskt gärna ha ett svar, får ni bäl hitta på det själva...

Ha det bra,
xoxo Gossip Girl, öh förlåt jag mena Mathilda :D hhahahah..... Nej, mathilda.. inte roligt...


Det var ju bra det iaf :)

Så ni kan alla se min blogg ? Det var ju bra, för det kunde tydligen inte jag ... Stog bara ERROR på skärmen, hehe.

Igår så sov jag Freddan över hos en saknad Madde, och det var jättetrevligt :) Det var så längesen jag träffade henne iaf.
Vi såg på film ( He's the girl ) och åt jättegod Pizza, hihi .

Jag känner att jag har tappat lite skills på dethär med bloggningen, vet inte vad jag ska skriva längre och sånt. Hur skriver man ett bra blogginlägg, får bli dagens fråga att klura lite på :)

Så ha det bra, så får jag försöka komma på ett bra svar, medans ni väntar på nästa inlägg. Eller ? ;)

ehm ursäkta, men vems blogg är detta egentligen ?

Hej, Om ni kan se detta inlägget - LET ME KNOW !

Nytt Inlägg, weeeei

Hej hej hej, igen.

Okej, kanske ska säga ett litet förlåt för min lathet och mina icke-existerande blogginlägg. Meen, det som har hänt har hänt ( :P ) , och nu nämner vi inte det igen, för det kommer antagligen hända några fler gånger ! ;) hehe...

Men jag har ju skriv-problem, jag kommer aldirg på något att skriva om xD Men nu fick jag plötsligt en energikick, och jag var bara tvungen att skriva NÅNTING, liksom.

Så, jag har valt att skriva om att jag seriöst, har börjat tröttna på vintern nu ! Jag saknar värmen och solen, när man faktiskt har en anledning att gå ut. Och alla fina sommarkläder, jag vill ha kjolar ! Ååh, jag vill ju typ ha varenda kjol jag ser, haha :) Speciellt dom med hög midja, jag liksom lyckas fastna för dom. Hoppas det är modernt i sommar .... xD Får kolla in lite modebloggar ... Nu på vinter/våren borde dom ha en del att skriva om. Hoppas innerligt på pumps och hög midja ^^ :D hahah.
Tove tycker nämligen att jag ska investera i massvis ( okej, jag la på några stycken) med PUMPS, och jag kan ju inte annat än att hålla med ;) Måste bara kunna gå också ....

Nu ska jag gå och läsa matte ... kommer antagligen att sluta framför TV:n , så Hejdå, Pusspuss :)

RSS 2.0