:)

HOLA
Vet ni vad? Jag ska köpa ett undervattenshus till min kamera :D Ballt va? Har inte riktigt hittat nåt billigt som ändå är bra än, men vi får väl se vad det blir :)


hehe . Blir kanske mest poolbilder, men ändåå.. haha :D
Adjöken ♥

Kontaktskapande = inte min starka sida

Åh, snart får vi gäster. Men inte vilka som helst, utan det är Ulrik och Emeile som kommer. Emelie var en kompis som jag hade när jag var liten, (altså, typ 8 år...) och Ulrik är mammas och pappas kompis. Jag har inte träffat dom på flera år, och jag måste erkänna att jag är lite halvt nervös.. Eller ja, inte nervös, men lite spänd. Vad ska man säga liksom?
"Hej, kommer du ihåg mig? Vi brukade dansa hysteriskt till Bailando..."
Det är vad jag kommer ihåg iallfall...
1 timma kvar...
haha, ajja, skit samma, vad är det värsta som kan hända?

hm

Hej alla,
som ni ser har jag ändrat lite här i bloggen, och som ni ser, så blev det inte bra... jag kan helt enkelt inte sånthär, så om nån vill göra en blogg design åt mig, hade det varit välkommet...

Alla är typ bortresta nu, så jag har inget att göra, hahah, och därför är det antagligen ingen som läser detta, så jag säger adjö här...
ADJÖ ♥

Villtillhavet!

Godmorgon.
Idag vaknade jag stående...
Eller ja, vågrätt stående...vissa kan ju anse att man ligger ner då men... det kändes roligare med stående... x) Egentligen är ju det samma sak.. Lodrätt liggande - stående, och vågrätt stående blir ju liggande... Okej, jag tror ni fattar nu!

Jag måste bara säga att jag är väldigt trött på dethär regnet nu! Jag vill ha sool. Sol och bad. Jag vill åka till havet och känna lukten av halvrutten fisk som har fastnat i nåt torkat sjögräs nånstans och inte följt med tidvattnet ner igen. Och allt man har på sig (inkl fingrarna) smakar salt när man kommer hem. Det är ju svensk sommar...Jag har inte ens varit vid havet denna sommaren. Tråkigt !
Någon som vill åka till havet med mig när det blir varmt ? :D

wioiioio

Nu är det bara typ 5 timmar kvar till Ice Age 3, 3D, woho, det ska bli roligt ! Hoppas den är bra nu, jag har ganska höga förväntningar så att säga, med tanke på att jag typ älskar animerade barnfilmer, haha. Speciellt Ice Age. Speciellt Zid... haha.
Igår var jag i stan med Tessan, :) Det var trevligt, tycker jag. Om ni vill vet så köpte jag 2 par örhängen, halsband, shorts och en bikini. Och guitar hero, ( rockband, + gitarr). Och en luftmadrass till, för min hade tydligen gått sönder... -.-

Ännu ett roligt inlägg från moi, och förhoppningsvis behöver ni inte vänta überlänge på nästa, puss och kram ♥

RSS 2.0